Virksomheden

DDD er under opbygning og alle er velkomne til at følge udviklingen her på siden.

 

DDD er et 3D-prototype-, model- og udviklingsværksted for kunstnere, kunsthåndværkere, designere og andre kreative mikrovirksomheder.

 

DDD ligger i forbindelse med værksteder, hvor der produceres skulpturer i sten og metal, samt billedkunst, arkitektur og kunsthåndværk, fordi vi finder det mest interessant når de digitale medier møder materialerne.

 

DDD kan, når det er fuldt udbygget ved udgangen af 2013, producere modeller, prototyper, egentlige skulpturelle værker og præsentationsmaterialer, samt tilbyde bistand i design- og udviklingsfasen for de kreative mikrovirksomheder, såvel som for lokale virksomheder inden for traditionel produktion,

 

DDD arbejder på at inddrage 3D teknikkerne ved restaurering og reparation af historiske bygningselementer og monumenter.

 

DDD udvikler undervejs konkrete modeller, som kan illustrere teknikkernes muligheder og vil formidle de digitale redskaber, så lokale aktører, på forskellige niveauer, kan introduceres til -, inspireres af - og måske, implementere og anvende dem i deres egen produktion.

 

Henrik Troelsen

Benny Forsberg Jensen